Skild kvinna

skild kvinna söker manligt sällskapHej hallå, skild kvinna här och jag söker en trevlig man att umgås med. Jag har haft en jobbig tid men nu är jag ”återställd” och sugen på att fortsätta leva mitt liv, nu som singel och fri. Det ger en hel del möjligheter har jag märkt och det är helt underbart, jag har fått en nystart. Nu är jag fri att göra vad jag vill, med vem jag vill och hur jag vill, en underbar frihetskänsla.

Även om jag skriver min kontaktannons på en sexblogg som denna, så innebär det inte att det är enbart sex jag söker. En vän i vått och torrt hade varit väldigt trevligt, samtidigt som vi kan njuta tillsammans. Tror du förstår vad jag menar ;-). Då jag är en mogen kvinna så tror jag det fungerar bäst om du är en mogen man i dina bästa år, dock ej över 65 år! Jag har passerat de 50 och lite till men är ungdomlig och bejakar min kvinnlighet och livet.

Mina intressen är många men jag gillar att vara aktiv i skog och natur. Tar en lång promenad nästan dagligen, är mån om att hålla min kropp i trim. Även om jag har några kg för mycket så tycker jag att dom sitter där dom ska göra på en kvinna. Jag är en skild kvinna men det betyder inte att jag på något sätt är desperat efter sällskap. Har många vänner men känner att en manlig vän hade varit mycket trevligt.

Du som svarar på min kontaktannons måste också vara aktiv och gilla när det händer saker. Social, seriös, en gentleman och du är singel! I övrigt tror jag att vi fortsätter prata lite mer privat och ser vart vi landar! Kramar från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Skild kvinna”

Lämna en kommentar