Kurvig kvinna

kurvig kvinna vill dejta Hej alla sköna killar som gillar en kurvig kvinna och som vill dejta mej! Nu är det inte sexdejting jag är ute efter utan en riktig dejt. Alltså INTE en ren knullkontakt. Sen hur det slutar det återstår att se. Jag ser bra ut och är en trevlig tjej som gillar allt som gör livet värt att leva. Efter en tids sjukdom så har jag omvärderat mitt liv rejält. Har lärt mej att ta till vara nuet och inte bry mej så mycket om vad andra tycker och tänker. Med detta är det inte sagt att jag inte vill sexdejta, men det är inte sex jag primärt söker. Utan en kille som är skön och gillar att träffa en kurvig kvinna som har skinn på näsan och som vill hitta på kul saker. Man lever som sagt bara en gång och det är nu och då gäller det att leva fullt ut också!

Åldern är bara en siffra

Jag är strax över 35 men har inte fyllt 40, exakt ålder skriver jag inte ut här eftersom det inte spelar så stor roll. Som alla säger, åldern är bara en siffra, det är hur man är som person som är det viktiga. Jag har vänner som är över 70 år och jag har vänner som är runt 20 och vi har kul tillsammans. För att trivas med mej så måste du vara en kille som har humor, men också ett djup. Inte så att du är väldigt djup, det funkar inte för mej. Jag vill ha någon att skratta med och diskutera med och bara vara! Inga konstigheter alltså en vanlig dejt helt enkelt.

Vi ses på stan en kväll och går på restaurang och äter en god middag. Men innan vi träffas i verkligheten vill jag snacka med dej i videosamtal så att jag vet att du är du. Finns så många oseriösa på nätet så det känns tvunget att göra så. Att du är singel tar jag för givet!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Kurvig kvinna”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.