Kåt mogen brud

kåt mogen brud söker en kåt karl för sexMed denna sexannons söker jag, en kåt mogen brud en kåt mogen karl för sex! Du är en man som passerat 30 år och som är högst seriös och vill också hitta en knullkontakt. Sen om jag är så mogen det vet jag inte, men min ålder är mogen, men inte mitt huvud. Jag blir nog aldrig ”gammal” för jag är så ungdomlig i sinnet, även om kroppen tagit stryk av åren. Så känner jag mej ung, det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Men så är det och nu har jag förstått att det är sinnet och inte ytan det handlar om, resten är bara detaljer.

Utseendemässigt så duger jag nog till någon karl, men jag har en bred bak och inte så jättestora bröst. Får ofta höra att jag har ett sött ansikte, men svårt för mej själv att säga att det är så. Det ligger ju i betraktarens ögon, själv är jag ganska nöjd även om det finns mycket att önska. Jag kunde väl förbättra mitt utseende med diverse ingrepp, men det kommer aldrig att hända. Man är den man är och man ska inte förändra det naturen skapat.

Riktiga män är det jag går igång på, en man med hår på bröstet och en stark vilja, gärna en dominant man. I dagens Sverige finns det få riktiga män, många är tyvärr feminina, andra springer på gym och tror att muskler är det viktigaste. Naturliga muskler är sexigt, men ”fabricerade” muskler gillar jag inte. Jag är en kåt mogen brud med stora krav på den karl jag ska ha sex med, frågan är om du finns här?! Kan bara hoppas och är det meningen så blir det så också. Jag hoppas att du finns här och att du är den man som jag tänder på! Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.