Jag minns svensk porr

kåt kvinna minns svensk porr från förrSvensk porr, gud vilka minnen man har från förr, innan internet kom. Då var det porrtidningar eller herrtidningar som det också kallades för. Det var det som gällde för att hitta en sexkontakt och det var där man skrev och svarade på sexannonser. Det var helt andra tider då, även om det handlade om sex och samlevnad. Jag tycker att det är bra att man kan söka sex online, men samtidigt var det en charm så som det var förr, utan internet. Fördelarna är givetvis många när man kan sexdejta online, man kan hitta en sexpartner över hela Sverige och världen.

På den tiden så var jag och min dåvarande sambo väldigt aktiva med att dejta via sexannonser. Det var så kul och spännande och det gav oss många sköna stunder. Nu är jag ensam och nu vill jag hitta en man att träffas med och det är sex det handlar om. Men också vänskap, jag tror inte att man kan ha bra sex om man inte är vänner också. Nu behöver man inte vara vänner på djupet, men man ska nog känna varandra litegrann. Något jag sett är stor skillnad på från förr och nu, det är könshår. På den tiden då var de flesta orakade, könshåret växte vilt på både män och kvinnor. Idag är de flesta helrakade, dock inte jag, jag har sparat en liten tuss. Tycker det känns lite konstigt att raka av allt hår, det är inte min grej!

Jag söker en öppensinnad man som är spontan och gillar att hitta på bus. Minns du svensk porr från förr så är det ett plus, så kan vi snacka om det när vi ses. Annars tror jag du är en fräsch, seriös och trevlig man som vill ses utan några krav!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Jag minns svensk porr”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.