Kåt äldre kvinna

kåt äldre kvinna söker trevliga mänHejsan! Jag är en kåt äldre kvinna som söker en trevlig man att umgås med. Vi ska, om jag får det jag vill, umgås både i och utanför sängen. Även om jag är över sextio så har jag ett behov av sex och närhet. Men jag behöver också en vän, allt i samma paket, på modernt språk heter det knullkompis. Nu är det så att jag är inte modern, inte på något sätt, jag är äldre och jag är mej själv. Mannen jag söker ska också vara äldre då vi har mycket gemensamt och kan ha trevliga stunder tillsammans. Yngre män är jag inte intresserad av, även om jag vet att yngre män gärna träffar en kåt äldre kvinna.

Vi ska umgås som vänner och sexet kommer naturligt när det är dags och om det är dags. Även om jag är på en sexblogg och skriver min kontaktannons handlar detta inte enbart om sex för mej. Men vart ska jag annars hitta en fullt fungerande man? Jag tror att ni äldre män är har och kollar in alla unga kåta tjejer och hoppas på att få träffa dom. Men om jag duger till dej så hoppas jag att du hör av dej så att vi kan träffas.

Vi börjar med att träffas över en god kaka och en kopp kaffe. Sedan får vi se vart det leder, om vi vill träffas igen, det beror ju på om vi har något gemensamt. Sådant brukar visa sej ganska direkt, har vi kemi så har vi massor att prata om. Även om det är lite nervöst för oss båda, men för egen del så tycker jag om att träffa nya bekantskaper. Sen får vi se hur långt vi går. Kontakta mej snart så vi kan börja en spännande resa tillsammans. Mvh!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.