Kom och slicka min fitta!

kom och slicka min fittaHör här, kom och slicka min fitta, den suktar efter en blöt tunga. Den är våt redan och väntar på dej! Du är en kåt man i ålder från 18 och uppåt, inte så noga, åldern är bara en siffra. Jag är en mogen kvinna, en milf som nyligen separerat från ett långt förhållande. Milf låter så jäkla sexigt så det kallar jag mej gärna. Så jag är ny i dejting världen och så även när det kommer till att sexdejta. Vet inte riktigt hur man gör men att börja med en sexannons verkar vara en bra idé. Jag är mogen, jag är kåt och jag älskar att få min fitta slickad, men också att bli knullad. Min sexlust är hög och jag är fri i mitt sinne och vet hur man ska njuta. Att släppa alla hämningar när man har sex är något jag alltid gör, men bara i rätt sällskap. Så den jag träffar måste jag trivas bra med.

Nu är jag inte ute efter något förhållande, jag vill vara fri ett tag nu, men slicka min fitta det ska du. Så om du vill ha något mer än vänskap och sex, då ska vi nog inte träffas. Men annars är jag öppen för förslag. När det kommer till sex är jag frisinnad som sagt, jag gillar nakenbad, jag gillar vaniljsex. Tja, det mesta som har med sex att göra. Något jag inte gillar är analsex, det är något jag aldrig gillat, så nu vet du det. En liten dask på stjärten är inte heller fel, så länge det inte är smärta, om du förstår! En stor kuk är alltid trevligt, så man blir rejält fylld, men det är inget krav. Ett krav är däremot att du vet hur du ska hantera kuken. Ska vi träffas i verkligheten?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Kom och slicka min fitta!”

  1. Du är så läcker på bild
    Undrar så hur du är i verkligheten vill gärna slicka din underbara fitta till extas så det bara rinner ur dig . Hoppfull

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.