Nylon lovers

söker nylon loversFinns här nån kille som är nylon lovers och går igång på det? Jag hoppas det, jag älskar nylon och blir så jäkla kåt när jag har det på kroppen. Vet inte om det är en konstig böjelse men det bryr jag mej inte för det är just så det är, en böjelse. Bäst är när jag har min catsuit på mej, den är så het. När jag har den på mej är jag våt i fittan hela tiden, måste naturligtvis pulla fittan då! För vem kan gå runt och vara kåt och det rinner längs benen hehe.

Vi träffas och hittar på något, vi går kanske på restaurang eller på bio och umgås några timmar innan vi går hem till mej. Jag ser det som ett långt förspel och givetvis har jag nylon på mej, i någon form. Du får gärna önska vad du vill att jag ska ha på mej. Vi ska ju njuta och bli kåta båda två. När vi kommer hem till mej så kan du få låna en utav mina catsuits, för du är väl en av alla nylon lovers?! Om du inte vill det är det såklart okej, du kanske bara går igång när jag har nylon på mej, helt okej, no worries!

Sen vad som händer får framtiden utvisa, jag är öppen för det mesta och det ska du också vara. Om vi synkar bra ihop så vill jag träffas igen, men det får vi se. Först ska jag lyckas hitta en kille som går igång på samma saker som jag. Det är nog inte det lättaste men jag gör ett försök nu iallafall och jag hoppas på det bästa!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Nylon lovers”

 1. Hej ! Hjärtat
  Jag är en man,50+ men ser faktiskt yngre ut.
  187 lång blåögd.
  Gillar att vara i farten och har inte tid med sådant som är negativt utan gillar det som är positivt och att vara en glad kille
  Är snäll,omtänksam,generös och Ser den som är I min närvaro.
  Nog om detta.
  Jag gillar nylon och sexiga underkläder,det är något oförklarligt magiskt som händer när man har eller känner nylon/spets mot huden.
  Ser fram emot en träff med dig, hjärtat

  Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.