Sex dagtid

gift mogen kvinna söker sex dagtidJag är en kåt hemmafru som behöver mer sex och söker nu sex dagtid. Då jag inte arbetar utan är hemma hela dagarna så kan jag ses lite när som helst. Dock inte mellan 17 och 19 då jag måste fixa middag och sådant, men det brukar vara klart vid sju-tiden. Så jag kan även ses vissa kvällar om det funkar bättre för dej, men helst ses vi på dagtid. Du är en man som med fördel också är upptagen och har tid att ses på dagtid. Men inget krav att du också är upptagen, det är sex jag behöver, ditt civilstånd spelar ingen roll för mej. Vi ska bara knulla, thats it!

Våra sexträffar sker 100% diskret och detta blir vår hemlighet. Din ålder är inte viktig, själv är jag en mogen kvinna i mina bästa år, det räcker så! Jag har en hårig fitta och har inga planer på att raka mej, möjligen om du är en riktigt het hingst. Men annars inte, gillar min håriga buske, den är så kvinnlig, speciellt när de flesta idag är helrakade. Vet att många män vill ha en hårig buske. Det som är viktigt för mej är att du är hel och ren, så hygien är prio ett! Vart vi ska träffas, det får vi klura ut när vi träffas i verkligheten, men det löser sej säkert. Men först tar vi en fika på stan och checkar av kemin mellan oss. Attraktionen måste finnas där och vara ömsesidig.

Mitt utseendet är väl ganska ok, men jag är en mullig kvinna så det måste du gilla. Det gör inget om du också är mullig, det är bara mysigt. I övrigt så ska du vara en riktig man och ingen feminist, de tål jag inte! Sugen på sex dagtid?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Sex dagtid”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.