Vuxen kvinna

vuxen kvinna söker förhållandeJag är en vuxen kvinna som varit ensamstående ett bra tag. Nu vill jag stadga mej och söker en trevlig man för ett förhållande. Finns det någon sådan man här? Jag hoppas det, för ensamheten är inte trist, jag har vänner och så, så på det viset är jag inte ensam. Det jag saknar är en livskamrat, någon att hålla i handen. Någon att dela vardagen med och någon att lösa världsproblemen med. Sen är det också så att när jag kommer hem från jobb är det så tyst och trist hemma. Ingen att äta middag med och ingen att laga middag med, jag saknar det så. Tvåsamheten är något jag saknat ett tag nu och nu är jag redo att ta mitt liv till nästa nivå.

Vuxen kvinna söker likasinnad man

Du kanske undrar varför jag skriver min kontaktannons på en sexblogg som denna. Det är ganska enkelt, jag älskar sex, det är det bästa jag vet och vill hitta en likasinnad man. MEN, ett stort MEN, livet är så mycket mer än sex. I ett förhållande så är sex en del som är viktig, lika viktigt som tillit, att man älskar varandra osv. Det där med att blotta sej på nätet med naken foto är inte min grej. Men nu är det så att jag vet jag att jag måste ha någon bild på mej själv. Annars lär jag inte få några svar. En väl maskerad bild på en vuxen kvinna, tror nog du kan ana att jag har stora bröst! De är jag stolt över ;-).

Män som fyllt 40 eller äldre kan höra av sej, jag vill ha en stadig relation och vi börjar dejta och lära känna varandra. Det där med att planera har aldrig varit min grej så det gör jag inte nu heller. Vi tar allt som det kommer och ser vart vi hamnar. En stor kram till dej från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

12 svar på ”Vuxen kvinna”

  1. Hej.
    Jag är frånskild sen 20 år trött på barhäng o dyl söker precis som dig någon att dela dagen med. Kanske mer åt särbohållet men gärna träffas då å då har väl blivit min grej. Nyfiken på dig. Bor i Skåne //mvh Bosse

    Svara
  2. Hej
    Jag finns i Skåne och söker en kvinna som du. Trött på barhäng å dylikt? Är skild sen 20år hade varit trevligt med en ny bekantskap vill du mer hör gärna av dig //mvh Bosse

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.