Äldre man

ung kåt tjej söker en äldre manUng kåt tjej söker en äldre man som ska ta hand om min unga kåta kropp. Jag är strax över tjugi och har inte så mycket erfarenhet, så du får bli min sexlärare. Helst är du en gift man som smiter hem till mej när du har möjlighet, jag bor själv i en liten etta i city. Det är lite spännande om du är gift, för då är du både erfaren och en äldre man. Plus att du inte kommer att hänga efter mej hela tiden! Lovar dej att jag inte berättar för någon att vi träffas, det är vår hemlis!

Alltså, du måste vara minst 40 år, annars vill jag inte kalla dej för en äldre man. Din gubbkuk behöver inte vara stor, men du måste kunna knulla en ung kåt tjej efter konstens alla regler. Jag vill skrika ut orgasm efter orgasm och stöna oavbrutet. Fattar du vad jag vill ha? Har du en liten kuk kanske vi prövar att köra den i rumpan, det har jag varit nyfiken på länge.

När jag pillar mej i rumpan med mina fingrar är det skönt i varje fall, men om det är skönt med en kuk där vet jag inte?? Detta är första gången jag skriver en sexannons och söker sex på detta sättet. Hoppas att det funkar bättre och att det finns seriösa äldre herrar här! Har tröttnat på appar i mobilen, där finns inga seriösa män! Sen är det lite pinsamt att söka en äldre man där, tänk om polarna skulle se det hihihi!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

4 svar på ”Äldre man”

  1. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
    Älskar sex i alla former och gärna analsex.
    Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.