Hängbröst

mogen kvinna med hängbröst söker kåt manTjenare, mogen kvinna här, som är sexdejting sugen, men tyvärr har jag hängbröst och ser inte så bra ut. Men det finns nog en karl till mej också, det får jag hoppas iallafall. Ännu finns det män som vill ha en kvinna även om hon inte är någon snygging. Sen finns det faktiskt många män som inte heller är snyggingar, er vill jag träffa. Jag vet att ni är världens trevligaste män, ni är er själva och förstår att utsidan inte är det viktigaste. Personligen föredrar jag en utsida som attraherar mej och en insida som gör detsamma. Kombinationen av dessa två är det viktiga för mej, resten spelar ingen roll.

Kåt är jag som sagt, annars hade jag inte skrivit en sexannons här och jag vill träffa en dito man. Min ålder berättar jag inte här och nu, just för att det inte spelar någon roll. Din ålder spelar heller ingen roll, så länge du är myndig! Visst gillar jag unga kåta män men jag träffar lika gärna äldre kåta män, så enkelt är det. Sex är ett av livets goda och det måste man ta till vara och utnyttja, det är just det jag gör nu.

Jag tänker mej att vi ska träffas regelbundet och ha ett kk förhållande. För att ha flera män är inte min melodi, en man räcker gott till mej. Men tills jag har hittat den mannen så får jag prova mej fram, inget fel med det, så måste man göra för att hitta rätt. När vi får kontakt och det känns som vi klickar, så bestämmer vi tid och plats när vi ska träffas första gången. Sen tar vi allt som det kommer, helt utan planering. Puss och kram från mogen kvinna med hängbröst och ett fint inre!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.