Din älskarinna

jag vill bli din älskarinnaÄr du gift eller sambo, då vill jag bli din älskarinna! Då jag inte vill ha något förhållande så skulle det passa mej utmärkt. Jag har eget företag och styr mina arbetstider och kan även jobba delvis på distans. Vilket innebär att jag kan vara med dej när det passar dej bäst. Om du är resande i ditt jobb och vill ha mitt sällskap på dina resor så åker jag gärna med, men du får betala min resa och boende förstås.

Mitt utseende är helt okej, jag är ganska snygg och får en del komplimanger. Jag kan föra mej i de flesta sammanhang och jag är väldigt social. När det kommer till sex så gillar jag mer det gamla, eller hur jag ska uttrycka mej. Typ passionerad sex men utan att blanda in känslor. Kan nog säga att jag inte är mycket för de här nymodigheterna men visst, jag kan prova om det är något som lockar mej. Långa förspel gillar jag, gärna massage och lite mys också, alltså inte pang på sex, nångång kanske men inte alltid.

Jag finns i mellansverige och har bil så det är inga problem. Då jag lever helt ensam och inte har någon att ta hänsyn till så tror jag detta kan funka perfekt. Det jag söker är en stilig man, gärna en kostym man, det är läckert! Män som är just män är riktigt attraktivt och de män som är feminina lockar mej inte speciellt. Lika bra att säga det redan nu tycker jag. Det är också en sak med mej, jag brukar säga vad jag tycker och vad jag tänker, det är sådan jag är. Rak och ärlig helt enkelt. Vill gärna att du också att du är sådan! Så, finns du här som vill ha mej som din älskarinna????

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Din älskarinna”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.