Vill bli hemlig älskarinna

Hemlig älskarinna söker upptagen manFinns här en upptagen man som söker en hemlig älskarinna? Jag hoppas det för jag vill bli din älskarinna och detta blir vår hemlighet. Mitt utseende är jag mycket nöjd med, blond, snygg och sexig. Gillar att använda sexiga underkläder och gärna sexigt i övrigt också men så det ser snyggt och propert ut. Stil och klass det är något jag uppskattar även hos min partner. Då jag är singel sen en tid tillbaka så är jag inte redo att stadga mej igen. Att vara singel är helt perfekt för mej på den plats jag är på i livet just nu. Därför vill jag träffa en upptagen man och njuta av livets goda, utan krav, bara njutning.

Anledningen till att jag söker den mannen här är att då får jag en man som uppskattar och behöver mycket sex. Jag kan redan nu säga att jag har en hög sexlust och önskar att träffas ganska ofta. Så det är ett krav på dej, du ska vilja ha sex, ofta, mycket och länge. Som du nog förstår så bor jag ensam så att vi kan ses hos mej. Att jag är mycket diskret i detta är en självklarhet, jag förutsätter att bara du och jag vet om våra möten, ingen annan. Det är lixom det som är vitsen med att vara hemlig älskarinna till en man.

Alla våra möte sker naturligtvis diskret, inga känslor får uppstå, då får vi sluta träffas. Jag är kåt jämt och det är du också, helst kör jag utan kondom, men vi får se. Renlighet är a och o samt att du ser bra ut, tränad och fräsch. Är du sugen på att ses över ett glas vin och tjöta lite? Hör då av dej, pussar och kramar från mej. /K

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Vill bli hemlig älskarinna”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.