Bilder på fittor

bilder på fittor och kukarTrodde du att du skulle få se bilder på fittor? Då trodde du fel! Visst förstår jag att det är nice för er killar att kolla på fittor på bild, men hur givande är det egentligen? Det vet jag inte såklart, men för egen del så ger det inte mej något att se bilder på kukar. Jag vill känna på kukar i verkligheten och se dom i verkligheten. Därför går jag ofta på nakenbad, där finns många fina kroppar att titta på ;-). Solglasögonen på och sätter mej i min brassestol och sen njuter jag av utsikten. Men, här får du inte se några bilder på fittor och absolut inte min fitta, så enkelt är det.

Nu undrar du nog vad det är jag vill med min kontaktannons. Jo, så här här det. Jag söker en kille som vill ses förutsättningslöst och sen får vi se hur det slutar. Om det blir en ren sexdejt, om vi blir vänner eller om det blir kärlek, det återstår att se. Är öppen för det mesta faktiskt, livet är för kort för att slösa bort på sådant som inte är kul.

Vem vet, vi kanske sticker till nåt nakenbad tillsammans, då lovar jag att du ska få se min fitta hehe. Nä men allvarligt, finns här någon seriös kille som vill ses och se vad som händer? Inga konstigheter, inga krav utan helt förutsättningslöst! Är du här? Klart du är, du ska bara ta mod till dej och svara och göra verklighet av en trevlig dejt! Våga och du vinner, så brukar jag säga och det stämmer för det mesta! Hör av dej, jag väntar!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Bilder på fittor”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.