Rese sällskap Gran Canaria

söker rese sällskap gran canariaHejsan, här finns en mogen kvinna som på detta sätt söker rese sällskap Gran Canaria. Då jag älskar att vara naken på stranden och gillar att ta ut svängarna ohämmat så passar Gran Canaria mej pefekt. Där finns Mas Palomas stranden där det är mycket naket och mycket bus. Jag söker både män och kvinnor som är öppensinnade och vill njuta av friheten. Då jag har eget företag så styr jag mina arbetstider relativt enkelt och har möjlighet att vara borta 1 eller 2 veckor. Jag är med andra ord ganska flexibel och öppen för förslag.

Var och en betalar för sej, det är det enda riktiga. Då jag varit en del på Gran Canaria så vet jag bra och prisvärda boende nära stranden. Men som sagt, jag är öppen för förslag, vet du något annat resmål där det finns gott om nakenbad? Det är alltid kul att se något nytt.

Om det är så att det blir sex mellan oss eller inte, det får vi se. Här spelar kemin in och om attraktionen finns där. Men du måste älska att vara naken och vara oblyg. Helst ser jag att vi har separat boende, men bor i rummen brevid varandra. Jag behöver lite privatliv också och det gör nog du också. Innan vi bokar resa så ska vi träffas några gånger och lära känna varandra. Det är viktigt så vi vet att vi kan ha en trevlig semester med varandra. Mina vänner här hemma är inte alls sugna på att vara rese sällskap Gran Canaria, därför söker jag dej/er mogna kvinnor och män här. Jag hoppas att någon hör av sej! Kram från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Rese sällskap Gran Canaria”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.