Jag är en naken kvinna

jag är en kåt naken kvinnaHej där, hur står det till idag? Här är det fint, jag är en naken kvinna som på detta sätt söker en partner. En partner som precis som jag älskar att vara naken så fort möjlighet ges. Detta innebär absolut inte att jag springer runt naken i tid och otid, nej nej, lite stil får det vara. Hemma är jag alltid naken, men väntar jag besök, så är jag textilare, alltså har kläderna på. Så jag kan uppföra mej, bara för jag är en kvinna som tycker om att vara naken är jag ingen blottare, om du förstår!!

Finns här en man som gillar en naken kvinna och inte ser det som något konstigt, utan fullt normalt? Isåfall tror jag att du är mannen som jag vill träffa. Åldern spelar ingen roll så länge du är myndig, men ditt civilstånd ska vara singel, inget annat är ok för mej! Vi ska umgås som vänner till en början, gärna nakna, jag är inte blyg, är du? Jag känner mej som tryggast när jag får vara mej själv och det är jag utan kläder, sådan är jag. En del tycker nog jag är lite wecko, men jag är den jag är, kan inte låstsas vara någon jag inte är. Så om en likasinnad man finns här, då blir jag glad.

Vi hörs på nätet några gånger, snackar kanske i videosamtal och sen om allt känns bra. Då träffas vi irl och umgås, vi tar allt som det kommer. Blir vi kåta, då tar vi på varandra, knullar, suger och slickar, ja vi har sex. Om det inte känns bra, då snackar vi, svårare än så är det inte. Varför göra det konstigare än det är?! Jag hoppas att vi hörs snart!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.