Dejta kravlöst

kåt tjej vill dejta kravlöstHej, bara jag här och jag är en snäll tjej som vill dejta kravlöst och helt förutsättningslöst. Att vara singel är härligt, jag gör vad jag vill, när jag vill och med vem jag vill. Underbart men samtidigt så saknar jag någon, exakt vad denna någon och jag ska hitta på, det vet jag inte. Låter det konstigt? Nej inte alls, för i min värld kan jag inte veta vad jag vill göra med någon innan vi har träffats ansikte mot ansikte.

Hur snygg du än är, hur trevlig du än är när vi snackar på nätet och byter bilder (EJ naken foto). Så kan verkligheten vara en helt annan. Det är min erfarenhet, jag har dejtat rätt så mycket på nätet. Jag har haft stora förhoppningar inför dejten, han har varit skitsnygg på bilderna och supertrevlig när vi snackat på nätet. Men verkligheten var ofta en helt annan, bilderna var gamla och vi hade ingen kemi som stämde.

Nu vill jag dejta kravlöst utan förhoppningar och allt för mycket planering. Finns det någon trevlig kille som vill träffas och ta en fika eller lunch på stan? Jag kan väl säga ärligt att nya vänner behöver jag inte, jag har bra vänner och allt det där. Det jag behöver är något mer än vänskap men vad det är återstår att se va det är. Givetvis gillar jag sex, vem gör inte det lixom?! Jag ser bra ut, brunett och jag är snäll mot de som förtjänar det. Varför krångla till det i onödan? Hör av dej så vi kan ses och kanske utveckla det till något mer än vänskap. Killar max 40 år kan höra av sej! Puss och kram från mej till dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Dejta kravlöst”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.