Fasta bröst

kåt tjej med fasta bröstHej, du kan kalla mej Carro och är en tjej som är strax under 30, ser bra ut, har fasta bröst och en vältränad kropp. Nåja, kanske inte super tränad men rätt så, har inte övervikt och ser rätt så bra ut. Jag har en mus som delvis är rakad, skulle kännas konstigt att raka bort allt hår på musen. Vad jag heter berättar jag när vi träffas, det är inget som överhuvudtaget är viktigt just nu.

Jag är ganska sexuell av mej, behöver sex ganska ofta, men som singeltjej blir det sällan tyvärr. Det är därför jag skriver denna sexannonsen för att se om jag kan hitta en kille att träffa lite då och då. Du är också singel, jag vill inte förstöra något förhållande. Jag har själv blivit bedragen och vill inte utsätta någon annan tjej för det helvete jag gick igenom. Så enbart singelkillar är intressant, ni som är upptagna kan vandra vidare!

Nu vill jag inte ha nåt stadigt förhållande, inte nu iallafall, kanske senare om jag skulle bli kär. Men jag har väldigt svårt att bli kär så nu är det enbart en knullkontakt jag letar efter. Jag bor i Stockholm, min lägenhet ligger ganska centralt, så du ska också bo där eller i närheten. Jag ser framför mej att vi ses 1-2 gånger i veckan och om vi bor långt ifrån varandra kan vi ses över helgen. Det är så svårt att försöka planera en massa så jag låter det vara. Vi ses på en fika och sen tar vi det därifrån, eller har du nåt annat förslag? Puss och kram från mej med fasta bröst hihi.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Fasta bröst”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.