Sexträffar

jag vill ha sexträffar med flera mänNu är det så att jag vill göra nåt annorlunda, lite dirty, jag vill ha sexträffar med flera olika män. Mitt självförtroende är på botten efter en misslyckad relation där han tryckte ner mej totalt. Att få uppskattning av flera män tror jag kan hjälpa mej att få tillbaka mitt självförtroende. Jag vet att jag inte har ett fördelaktigt utseende. Men jag vet att jag trots det duger. När man dagligen i flera år får höra hur oduglig man är på alla sätt och hur ful man är, så tror man på det till sist. Jag vet det, jag inser det och detta är något jag måste göra något åt, ingen annan gör det för mej! Så nu står mitt hopp till er kåta män som vill hjälpa mej på min resa till ett bättre självförtroende.

Som du nog förstår så ställer jag inte många krav på dej. Det enda och viktiga för mej är att vi har kemi, utan att det finns kemi mellan oss så kommer det inte att funka. Och det är viktigt att det är ömsesidigt! Sen en annan sak som är viktig för mej, respektera mej för den jag är och du ska vara ärlig, jag genomskådar lögner! Respekt och ärlighet är väl inte för mycket begärt?!

Om du inte gillar en hårig fitta så får du gärna raka mej! Hör av dej så att vi snart kan träffas, kondom = krav. Jag kan tänka mej att träffa två killar som är polare och vill knulla mej samtidigt. Är väl öppen för det mesta som är skönt om man säger så! Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 tankar på “Sexträffar”

Lämna en kommentar