Fredagsmys

fredagsmys sökes av kåt tjejKillar, är ni sugna på lite busigt fredagsmys med mej, en kåt mogen kvinna som är lite smått galen?! Jaja, jag är inte galen i den bemärkelsen, men galen så till vida att jag gillar att göra galna saker. Det piggar upp den grå vardagen kan man säga och att ha lite mys med en främmande kille hade varit najs.

Min svaghet är unga män runt 20-25, ni är så läckra, vill någon av er ha fredagsmys med mej? Lördagsmys, måndagsmys osv. det kvittar egentligen vad det är för dag, det viktigaste är att vi har mys. Jag är duktig på att fixa käk, kanske kan vi ta nåt enkelt som Tacos och sen delar vi en flaska vin och kollar nån film.

När vi är lagom uppmjukade så kan allt hända, eller inget, vad det blir återstår att se. Om inget annat så får vi en trevlig kväll tillsammans och det är ju inte fel. Jag älskar att träffa nya människor, det är berikande! Om allt faller ut bra så skulle jag vilja att vi träffas igen, som typ knullkontakt eller vad det nu heter?! Fredagsmys varje fredag om jag får bestämma, om du kan varje vecka vill säga? Om vi ska ha sex? Ja, självklart om vår kemi stämmer, men det måste vara ömsesidigt, annars får det va! Vill du ses?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.