Vaniljsex

mogen kvinna vill ha vaniljsexÄr det helt ute med vaniljsex eller är det jag som är gammaldags? Alltså jag gillar inte alla konstigheter som finns nuförtiden, det är bdsm, slå och smiska, kiss och bajslekar och gud vet vad. Det är inte alls min grej, inte alls. Så därför söker jag en kille som också vill ha lite vanlig sex utan en massa krussiduller och konstigheter. Det är tydligen poppis att ha en helrakad fitta nuförtiden, det är inte heller min grej, jag är så stolt över min håriga buske. Och den tänker jag inte ta bort, aldrig! Att ha sex utomhus inför publik, sk. dogging är också populärt har jag förstått. Jag är ledsen, men jag hänger inte med i den utvecklingen och jag är långt ifrån modern på det sättet.

Vill träffa en likasinnad kille som vill ses och ha det mysigt tillsammans, gammal hederlig vaniljsex. Missionären och under täcket och kanske lampan släckt. Så som det var förr, det var inget fel på det, jag gillade och gillar vanlig sex. Det kan ju inte bara vara jag som är gamaldags? Det måste finnas trevliga män som vill samma som jag vill, frågan är om du är här på denna läckra sexblogg??

Du är en man som är en riktig man, inget rakat bröst eller pung! Ingen mascara på fransarna eller nåt annat, det finns inget mer avtändande än en feminin man. Nä en redig karl är det jag behöver och jag hoppas du finns här och att du skriver till mej! Tänker mej att vi ses och har regelbundna sköna sexträffar. Puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

5 svar på ”Vaniljsex”

 1. Du va mig härlig o go tjej som ja inte tackat nej till.Helt på med vanlig vaniljsex mm.
  Din hårig buske är gööör fin o ser god o härlig o skön ut o ja vill gärna veta var o när du har tid o var du bor .
  Ja är hårig hela ja från topp till tå är en Skaraborgs kille så här får du en nalle björn i din barm o mysa me när du vill o kan träffa mig.
  Hoppas du svara här Vi kan inte byta nr här eller mail. om ja fattat rätt!!!!
  Men en fika nånstans om du bor i närheten o lära känna varandra mm
  Är inte inne på sajten här.
  Ha de gott Jimmy

  Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.