Hårig fitta

hårig fitta på en snygg mogen kvinnaTjenare tjabba hallå alla killar som gillar en hårig fitta. Hahaha, så patetiskt det låter, men thats it, jag letar efter er killar som gillar en stor buske. Det var länge sen jag slutade med one night stand, det verkar vara så att killar inte gillar en stor buske. Eller så har jag haft otur?! Jag har ingen aning men nu är jag trött på att få nobben när killen upptäcker min stora buske. Därför tror jag att en sexannons här kan ge  bättre resultat än när jag är ute och ”raggar” på krogen. Ibland har killarna erbjudit sej att raka min fitta, men icke, jag älskar min buske. Det är så här jag är skapt och det är så här jag vill vara, det finns en anledning till att det växer hår mellan benen, eller hur!

Killar, jag längtar efter er, eller inte alla killar, jag vill bara ha en kille. Och jag vill att du blir min stadiga knullkontakt, så att vi ses regelbundet och har både skönt och kul tillsammans. Det där med att ligga runt gillar jag inte, jag vill ha kvalitet och inte kvantitet! Om det blir nåt mer än bara sex är det trevligt, men inget jag utgår ifrån eller ens söker just nu.

Som person är jag snäll och omtänksam. Gillar att vara ute i skog och natur och går långa promenader flera gånger i veckan! Mina kompisar brukar gå ut ganska ofta, ibland hänger jag med, men jag är ingen kvinna som gillar att festa för mycket. Mitt liv är nog ganska lugnt och jag trivs med det. Är du en seriös kille som seriöst gillar en hårig fitta, men som vill vara vän också? Då måste vi ses och se vad vi kan hitta på tillsammans!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 tankar på “Hårig fitta”

Lämna en kommentar