Jag älskar sex

jag är en mogen kvinna och jag älskar sex, söker en kåt manHär finns jag, en mogen kvinna i mina bästa år och jag älskar sex, men det gör nog de flesta. Att skriva en sexannons är helt nytt för mej, det är första gången och det är svårt att veta vad jag ska skriva. Men jag skriver från hjärtat, då blir det bäst. Just nu lever jag ensam och det funkar bra, jag trivs bra. Och jag kommer att leva ensam tills jag träffar rätt man igen, men jag har ingen brådska. Jag letar inte efter kärleken, livet har lärt mej att kärleken checkar in när man minst anar det. Tills kärleken dyker upp så ska jag inte sitta på sofflocket och vänta utan jag ska bejaka livet.

Därför söker jag en man som vill träffas och ha det mysigt, trevligt och förbaskat skönt tillsammans med mej. Inga krav, utan bara njutning och vi tar allt som det kommer. Jag ser helt okej ut för min ålder, jag är en bit över fyrtio och är nöjd med livet. Det du ser, det är det du får, men tro inte att jag särar på benen det första jag gör. Även om jag älskar sex så innebär det inte att jag är lättfotad och slampig. Dessutom vet jag att det finns många män som bara vill knulla en gång och sen inte mer. Det är inget för mej och för att garantera att du är seriös i detta så kniper jag ihop benen tills jag förstår att du är seriös. Är du seriös förstår du det och respekterar det.

Vi träffas på stan, tar en fika och känner av kemin och sen får vi se om vi ses igen eller inte. Om du vill ses hör av dej så snackar vi lite mer privat. Ha det gott tills vi hörs!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.