Kåt farmor

sexig och kåt farmorHejsan, jag är en kåt farmor, jo, jag är faktiskt farmor, även om jag inte är så jättegammal. Jag är 50+ och lever ensam numera, efter separarationen från min make! Livet är härligt och jag lever livet fullt ut varje dag, jag har lärt mej att varje dag som går, de kommer aldrig mer tillbaka. Tiden går fortare än man tror så man får passa på att leva och göra det man önskar, imorgon kan det vara över. Nåja, nog om det. Jag är som sagt ensamstående, som farmor är det inte passande att ragga på krogen. Så jag får söka sex här och hoppas på att någon seriös man kan svara. Vad jag har förstått så är vi mogna kvinnor ganska populära, främst bland unga män. Rätta mej om jag har fel!

Det är inte bara sex jag söker, jag vill gärna ha lite närhet också. Men sen är det stopp, jag trivs med att leva ensam, så något mer än sex och vänskap blir det inte. Det är så mycket krav som kvinnorna ställer på männen de ska träffa. Jag är väl inte riktigt sådan, utan jag vill ha en man jag attraheras av. Då spelar inte ålder, kukstorlek, utseende och annat så stor roll. För mej är det helheten som spelar roll och att vi trivs i varandras sällskap. Men givetvis måste jag gilla ditt utseende, men det ingår som sagt i helheten.

Män som är yngre och går igång på att knulla en kåt farmor, får gärna höra av sej. Men jag vill att du åtminstone fyllt 20 år och sen har jag ingen övre gräns på åldern, det är ju så att åldern är ju bara en siffra. Återkommande sexträffar är det som gäller, inga engångsgrejor! MVH.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR7 svar på ”Kåt farmor”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.