Kåt dam

kåt dam söker kåt manKåt dam söker dito man, en mogen man tack. Är inte intresserad av spolingar, du bör vara minst 40 år och inte under det! Men helst ser jag att du är över femti, men okej, om du är mogen och över fyrtio så kan jag tänka på saken. Det jag söker är en riktigt gentleman. Du och jag ska ha en trevlig och seriös relation men utan att blanda in känslor. Vi umgås som vänner, går på restaurang, åker på utflykter, går på bio! Att vara ute i naturen är något jag tycker mycket om så du får gärna också vara en naturälskare.

Jag är en mogen kvinna som är mycket aktiv, jag sitter inte framför TVn utan jag är aktiv, det är alltid något på gång. Under ganska många år nu så har jag levt ensam och jag trivs utmärkt med det. Men det är något som saknas, nämligen sex, även om jag är en dam med klass, så är jag en kåt dag, så är det bara. Som du kan se så håller jag min kropp i bra trim trots min ålder, är faktiskt rätt så stolt över min kropp. Det är trots allt ett tag sen jag var 20 år och riktigt snygg. Men sådant är livet, bara att gilla det och göra det bästa utav det, vilket jag tycker att jag har gjort.

Är du en gentleman?

Som sagt, jag vill träffa en gentleman regelbundet och ha trevligt! Du har nära till skratt och du har humor! Inga problem med alkohol eller några andra problem, utan du är en reko man utan problem. Vi kommer inte att ställa några krav på varandra, du lever ditt liv och jag lever mitt liv. Och så träffas vi när vi känner för det, ibland ofta, ibland mindre ofta, så som vi känner helt enkelt. Vill du träffa en kåt dam men även en god vän och bra lyssnare? Hör av dej så att vi kan få kontakt snart!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Kåt dam”

  1. Hej Kåta dam

    Läst din annons nu ett antal gånger och jag gillar det jag läser och ser. Det du beskriver har varit min sexdröm sen tonåren. Är i samma skede som du, gentleman som väldigt gärna träffar en riktigt kåt dam. Jag är nästan den du söker, är inte supersnygg eller någon adonnis, men jag är snäll, omtänksam och osjälvisk. Idén att möta dig som fin dam eller lady kittlar en aning och gentlemannen är redo.
    Hör av dig så ser vi vart det leder

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.