Kåt singeltjej

kåt singeltjej söker kkHej svejs alla, här är jag, en kåt singeltjej! Nu klarar jag mej inte utan sex längre, så jag vill träffa en kille som vill bli min KK! Har varit singel rätt så länge nu och jag vägrar ragga och ha one night stands! Men nu börjar det bli ohållbart, dildon i all ära, den släcker den västa lusten! Inget går upp mot en riktig kuk, varm, go och hård och villig, det vill jag ha. Det jag längtar efter är en famn att krypa in i och en varm skön hård kuk och allt vad det innebär.

Missuppfatta mej inte nu, jag vill inte ha en pojkvän!!! Jag vill ha en kompis med fördelar och inget annat, bara så du inte tror något annat. Singellivet är rätt så kul och jag trivs som sagt bra med det. Naturligtvis tackar jag inte nej om jag mot all förmodan skulle bli kär, men det förväntar jag mej inte! Detsamma gäller dej! Och jag kan redan nu säga, om du börjar ställa krav på mej att jag inte får knulla med andra, eller inte får göra något annat. Då lär jag dra, bara så att du vet det. Jag kommer inte ställa några krav på dej.

Det är ganska konstigt att jag skriver en sexannons, men här kan jag berätta exakt vad jag söker. På så sätt slipper jag träffa killar som inte är ute efter samma sak som jag. Du är singel, det är ett krav, likaså kondom. Jag ser bra ut, halvlångt mellanblont hår, 167 cm över havet och vältränad, du ser lite hur jag ser ut på bilden, duger jag? Du ska se bra ut och vara någorlunda vältränad, snäll, omtänksam och drogfri (snus är ok). Du är max 38 och minst 25 år. Kram från kåt singeltjej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Kåt singeltjej”

  1. Snygg sexigt kvinna synd e 43 år vältränad
    Skulle göra för allt göra dig nöjd med sex erfarenhet finns må bäst hoppas du hittar nån

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.