Swingers sökes

mogen kvinna söker swingersMogen kvinna här, söker swingers som vill ha med en kvinna i era sexlekar. Jag är singel sedan en tid tillbaka och trivs bra med det. Men något sexliv att tala om har jag inte och jag tänker att det hade varit trevligt att träffa några par. Sex är guds gåva till mänskligheten, nej jag är inte religös, det är ett uttryck bara. Så jag vill träffa sexuellt frisinnade männniskor och gissar på att ni kanske finns här på mognakvinnor.eu?! Jag ser bra ut, är lagom mogen och har en trevlig personlighet. Jag är öppensinnad, oblyg och njuter av livet efter bästa förmåga.

Nu är jag inte bi, eftersom jag aldrig haft förmånen att få ha sex med en annan kvinna. Men jag kan säga att jag är mycket sugen på att prova det. Har varit en sexfantasi jag haft i många år, men i mitt äktenskap var det inte ens lönt att nämna det. Men nu ska jag leva livet fullt ut, utan hämningar och bara njuta. Så jag hoppas att här finns swingers par här som vill träffa mej!

Sex i alla former gillar jag och det jag inte provat förut, det provar jag gärna. Jag har inga fördomar mot något, dock är jag inte intresserad av extrema former av ses. Som tex kiss och bajslekar och liknande, det är direkt äckligt. Jag ser gärna att vi umgås även utanför sovrummets väggar, som vänner. Men om det blir så det får vi ta senare, först måste vi få kontakt med varandra och känna av kemi och sådant. Inget är givet förrän vi har träffats i verkligheten. Hör av er, ensamma kvinna sitter och väntar på ert svar. Många kramar!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Swingers sökes”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.