Mogen söker ung

mogen söker ung för sex eller fast förhållandeHejsan, mogen söker ung är rubriken, det är så här att jag är en lagom mogen kvinna som söker en ung man. Helst vill jag stadga mej, men tills jag hittar rätt man så får jag ha lite roligt under tiden. Det är också så att jag känner att den jag ska stadga mej ska vara en bra bit yngre än mej. Själv är jag 48 och jag är ganska ungdomlig av mej även om det både syns och märks att jag är en mogen kvinna. Den man jag ska stadga mej ska vara yngre men du måste också vara mogen och beredd att stadga dej. Men tills jag hittar rätt så ska jag som sagt ha lite roligt, den saken är klar. Så jag provar en sexannons här och ser vad det kan ge.

Jag tycker om att göra mej fin för min man, fin och sexig så sexiga underkläder är något jag näsan alltid bär. Försöker också att hålla min kropp i trim och motionerar dagligen mer eller mindre. Sex är något jag vill ha ofta och passionerad sex är det härligaste som finns. Men tyvärr är det nästan bara i en relation som passionen spirar, även om det kan ske med engångsligg också.

Att du också har en hög sexlust är ett krav, ett annat krav är kondom innan jag hittat den rätte unge mannen. Jag har förstått att det är vanligt att mogen söker ung, det har säkert sina skäl. För min del är det en ung mans sexighet, ungdomlighet och styrka som lockar mej. Sen har jag konstigt nog mycket gemensamt med unga män. Kan sitta och prata i timmar som om vi vore lika gamla. Vill du dejta mej, en lagom mogen kvinna? Hör av dej, tjingeling!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.