Nudist par söker man eller par!

nudist par söker man eller parHejsan, vi är ett trevligt nudist par som söker ett annat par eller en man för trevliga möten. Då vi är riktiga nudister så handlar detta inte om sex utan om vänskap. Blir det sex så blir det, det är inget vi planerar men det som händer, det händer helt enkelt. Det är så tråkigt att vi nudister ofta förknippas med sex, för så är det verkligen inte. Det är klart att vi har sex med varandra och ibland med andra, men det har inte att göra med att vi är nudister. Nog om det.

Nu söker vi dej/ni som vill träffas och umgås och ha trevligt och kanske åka på nån resa till sol och värme. Vi brukar vara på Gran Canaria och sola och bada nakna där. Vi kanske åker dit tillsammans, det blir roligare när man är flera. Det är viktigt att du förstår att detta inte är en sexannons, det är mer en kontaktannons. Men vi gillar ju sex och därför tänkte vi att vi söker ett annat nudist par eller man här.

Vi tycker om att umgås och vi är mycket sociala. Att träffas hemma och göra mat tillsammans tycker vi är trevligt. Ett gott vin och en trerätters middag och trevligt sällskap, det uppskattar vi. På somrarna gillar vi att grilla och vara ute så mycket som möjligt. Vi bor ute på landet och vi har inga grannar så ingen insyn kan man säga. Då vi gillar att vara nakna så är vi ofta nakna när vi är ensamma, grannarna som bor en bit bort vet detta. Så de lämnar oss ifred, de ringer alltid innan de kommer på besök ;-). Är du/ni sugna på att träffas?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Nudist par söker man eller par!”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.