Sexlärarinna

sexlärarinna söker unga mänLagom mogen kvinna vill bli din sexlärarinna, jag söker alltså unga oerfarna män för sex! De krav jag har på dej är att du är 18 år eller äldre, är sugen på att bli upplärd av en kvinna som kan sina saker. Plus att du har en kuk som är hård länge och storleken har ingen betydelse. En man har mer än en kuk att tillfredställa en kvinna, du har en rapp tunga och flinka fingrar. Men, om du är oerfaren så vet du inte riktigt hur du ska göra, det är just det jag vill lära dej. Jag ser bra ut för min ålder och har en välbehållen kropp!

Har sen jag blev lite äldre gått igång på att knulla med unga killar. Att se hur nervösa ni är, blyga och tafatta, det gör mej rejält kåt. Så om du är oerfaren så kommer vi att ha mycket skönt tillsammans. Jag får utlopp för min sexuella lust och du kommer att bli upplärd av mej, du kommer att bli den bästa älskaren! Till nytta för dej, du får lära dej hur du ska tillfredsställa en kvinna. Och din kommande flickvän kommer att vara supernöjd med ert sex. Nytta med nöje, sugen?

Nu är jag inte en gammal tant, men väl en mogen kvinna med många års erfarenhet. Jag har mycket att lära dej om kvinnokroppen och hur du ska tillfredställa kåta kvinnor, inget snack om den saken! Jag är mycket diskret, ingen annan får veta om våra möten, detsamma gäller dej! Du får gärna skryta om att du har en sexlärarinna inför dina kompisar men vem jag är ska du behålla för dej själv. Vi ses på något diskret ställe första gången sen går vi hem till mej om allt känns bra. Sugen på att träffas?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Sexlärarinna”

  1. Heeej, bor i sthlm är 25 och har bara haft en partner i livet. Jag är nervös nu för att träffa andra partners, skulle uppskattas om du kunde hjälpa mig. Jag behöver veta ett och annat! Kram Mk.

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.