Moget par söker

moget par söker kåta par för sex och partnerbyteHejsan alla trevliga kåta par. Moget par söker annat par för sköna stunder i och utanför sängen. Vi har ett bra sexliv och vill utforska lite mer och träffa ett annat par. Först träffas vi som vänner sen om vi alla fyra känner attraktion så tar vi det vidare till nästa steg. Vi tror inte på att bestämma att man ska ha sex utan att träffats och lärt känna varandra litegrann. Vår relation är stabil, ingen svartsjuka existerar och detsamma gäller det par som svarar oss. Som personer är vi lugna och sansade och vi är inga perfekta personer men vi har båda ett gott hjärta. Utseendet är viktigt till viss del, inget snack om den saken, men det är inte allt.

Hon är en mullig kvinna med mjuka goa former och han är normalt byggd och han har en skön kuk som är normalstor. Vi är intresserade av att ha sex i samma rum och känns allt bra så vill vi också ha partnerbyte. Båda är bi och är ni det också så är det ett plus men inget krav. Vi tänker oss att vi ses över en god middag med en flaska gott vin till maten. Sen får vi se hur det hela utvecklar sej, det är som sagt omöjligt att veta innan vi träffats i verkligheten.

Vi börjar med en fika tillsammans och sen får vi se om vi går vidare. Våra krav på er är att ni är seriösa i detta, såklart. Men också att ni är rena och fräscha, en dusch innan vi ses, det ser vi som en självklarhet. Moget par söker er och hoppas att ni finns därute någonstans och redo att träffas för att njuta tillsammans med oss.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.