Ung kåt tjej

ung kåt tjej söker äldre kåt manTja, jag är en ung kåt tjej på 23 år som är tjock och ful och killar verkar inte vara intresserade av mej alls. Därför undrar jag om det finns en kåt äldre man som kan tänka sej att vara med mej? Eftersom jag inte ser så bra ut så är mitt självförtroende på botten. Så jag vågar inte ens ta första steget och ens visa att jag är intresserad av en kille. Men ni äldre män är nog lite snällare och kanske någon vill vara med mej? Jag tycker mycket om sex men också att kramas och bara ligga och mysa. Nu är det inte så att jag vill bli ihop, nej nej, den dagen jag blir ihop med en kille är han i min ålder.

Jag tänker så här. Du skriver till mej och berättar vad du tycker om mej, av det lilla du vet. Dels det jag har skrivit här och dels hur jag ser ut. Berätta lite om varför du gillar en mullig kvinna och vad du vill att vi ska göra. Nu är jag ju rätt så oerfaren så om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad man gör. Du som är äldre vet nog vad en ung kåt tjej som jag behöver och vill ha. Du vet nog bättre än jag själv. Det är lite det som är grejen med er vuxna män, ni vet så mycket och har så lång livserfarenhet.

Något jag alltid velat göra men inte vågat göra, är att suga kuk. Det ser så skönt ut när man kollar bilder och porrfilmer. Men jag vet inte ens hur jag ska göra för att det ska vara skönt för killen. Kan du lära mej det?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Ung kåt tjej”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.