Mullig kvinna

mullig kvinna söker manHejsan alla trevliga män, jag är en mullig kvinna i mina bästa år! Hur gammal jag är spelar mindre roll, det är ingen stadig relation jag vill ha utan mer en sexuell relation. Vi är vänner som har sex, det kallas väl för knullkompis nuförtiden, det är alltså det jag söker! Jag har levt som ensamstående några år nu och känner inte riktigt att jag vill släppa min frihet ännu. Att gå ut på krogen och ragga har jag slutat med för länge sen, det ger mej inget.

Det jag behöver är någon att träffa regelbundet för sex, för sex behöver jag i stora mängder. Plus att vi måste ha någon connection för att det ska funka, vänskap är det jag tänker på då. Ju mer vi lär känna varandra, ju bättre sex blir det!

Åldern spelar ingen större roll

Som sagt, åldern spelar inte någon större roll, men vi bör vara på samma våglängd om man säger så. Sen om det är åldern som spelar roll eller något annat, det är för mej helt oväsentligt. Det viktiga är att vi trivs i varandras sällskap. Ett krav har jag och det är att du inte redan har en kvinna, du ska vara ensamstående!!! Det tummar jag inte på en millimeter, bara så att du vet det!

Män i alla åldrar som är 18 år eller äldre kan höra av sej! Sen får vi se om vi connectar och vill fortsätta att träffas. Först tar vi en fika på stan och snackar lite, känner av kemin mellan oss. Känns allt bra så långt så bestämmer vi att träffas igen om vi båda vill! Tänker att detta blir vår hemlighet, alltså inget vi berättar för alla. Känns bäst så för mej. Är du hel, ren, drogfri och inte har en massa problem, hör då av dej så att vi kan träffas. Puss och kram från mullig kvinna!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

10 svar på ”Mullig kvinna”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.