Nyskild mogen kvinna

nyskild mogen kvinna söker sex och vänskapHejsan. Jag är en nyskild mogen kvinna som ska prova att dejta online. Så därför söker jag seriösa män som vill dejta mej, detta är ingen ren sexannons utan jag söker även vänskap. Det bär mej emot att ha nakenbilder på mej själv offentligt. Den bilden jag har här är så långt jag kan sträcka mej, den är trots allt hyffsat oskyldig. Men någon bild får man ju ha annars tror jag inte att någon man kontaktar mej. Givetvis byter vi bilder när vi väl fått kontakt och då jag förstår att du är seriös i detta. Har förstått att många män porrsurfar och svarar på annonser även om de inte är genuint intresserad av att träffas i verkligheten.

Eftersom jag nyligen separerat så är jag inte intresserad av ett fast förhållande. Ur askan och in i elden igen, njaee inte för mej, jag vill vara fri och ledig ett tag nu. För det är trots allt ganska skönt att vara ensamstående. Jag rår mej själv och behöver inte ta hänsyn till någon annan och det gillar jag skarpt, dock trodde jag inte det, men nu gör jag det. Du man som kontaktar mej vill ses lite ibland och umgås både i och utanför sovrummet. Sex är viktigt men det är vänskap också och jag tror på att kombinera dessa två, det kan bli perfekt. Vi båda är fria att göra vad vi vill samtidigt som vi har sex och närhet. Kan det bli bättre? Nej, det kan det inte om du frågar mej en nyskild mogen kvinna.

Plita ner en rad och berätta lite om hur du är som person och vad du gillar inom sex. Låter det som att jag tror att du och jag kan ha det trevligt och skönt tillsammans, då ses vi i verkligheten!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Nyskild mogen kvinna”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.