Ska vi byta nakenbilder?

ska vi byta nakenbilderSugen på att byta nakenbilder? Jag är jäkligt sugen på det, vet det låter lite wecko men jag är lite galen, men va gör det. Heta, sexiga killar, ni finns här och ni ska skriva till mej, gärna yngre, ni är så läckra. Du är 18 år eller äldre och gillar att ta bilder på dej själv och du vill också dela med dej. Jag kanske ska säga att jag tar inga bilder och delar ut till någon annan där jag är både är naken och visar ansiktet. Bara så att du vet det och det skulle vara hemskt om bilderna kom i orätta händer, gud så pinsamt. Så jag tar det säkra före det osäkra och kör utan ansikte, tror du förstår!

Nåväl, jag ser detta lite som ett sätt att hitta någon att hänga med, typ lära känna. Det är ett bra sätt tror jag, börjar lite från fel håll, men va fan, spelar ju ingen roll. Men jag är ju lite galen men på ett positivt sätt, men inte helt lätt att hitta nån att dejta när man är som jag. Killar brukar inte uppskatta viljestarka kvinnor. Men nu vet du och är du sugen på att byta nakenbilder så hojta till.

Jag är en mogen kvinna, nåja inte jättemogen men jag är över 35, singel och har ett ordnat liv. Är väl lite mullig men tycker jag är rätt snygg om jag får säga det själv. En del killar gillar när det är lite att ta i om man säger så, det får du hos mej hehe. Vi snackar på nätet, byter lite bilder och sen ser vi vart vi landar, om det blir nåt mer eller inte. Isåfall börjar vi med en fika på stan, tycker du det låter som en bra idé?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR7 svar på ”Ska vi byta nakenbilder?”

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor! idag.