Trång fitta

mogen kvinna med trång fittaTrots att jag är en mogen kvinna så har jag en trång fitta. Det är nämligen så att jag inte har förökat mej och det märks, jag kan knipa fint kan du tro. Finns här några kåta killar eller män? Jag skulle tro det och det är er jag vill ha kontakt med, ni i åldrarna mellan 22 och 40 år. Jag kan redan nu säga att jag föredrar en liten kuk framför en stor kuk. Är kuken för stor så blir det inte så skönt för mej, det gör mest ont, just för att jag har en trång fitta.

Sen en annan sak, jag gillar analsex mycket och då är det bara en liten kuk som får tränga in där, det hålet är riktigt trångt och skönt. Kör vi i röva, då måste vi ha kondom och mycket vaselin eller olja! Kan även tänka mej att träffa ett par om rätt på dyker upp, har alltid drömt om en trekant. Har visserligen inte haft sex med en kvinna men jag är redo att prova det. Varför inte, en kvinna måste veta hur en fitta ska slickas och jag skulle gärna vilja smaka på en fitta. Men vi får se vad som händer och vem som svarar, jag är här och väntar på svar! Kyss och smek!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

4 svar på ”Trång fitta”

  1. Min kuk skulle vara som gjord för din fitta. Fick inte nån stor och inte minst heller men hård länge och knulla kan den och älskar det dessutom och slickar dig mer än gärna eller allt du så vill o önskar. Lever i ett stendött samboförhållande där sex inte existerar alls sen år bakåt. Sexuelltfrustrerad JA

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.