Blond kåt kvinna

blond kåt kvinna söker kåta mänBlond kåt kvinna söker en manlig toyboy ;-). Jo, så är det, är kåt, jag är blond och jag är mogen och söker yngre män för sex. Det är jag som är bossen, jag bestämmer, du gör som jag säger och du avgudar mig. Inget annat är tänkbart, du bara accepterar och formar dig så som jag önskar. Jag är lite dominant som du nog förstår och du ska gilla att någon annan bestämmer över dig. Kan väl inte säga att jag är domina men det är något åt det hållet, jag låter bli att sätta namn på det.

Mina krav på dig är att du är 18-55 år, du är undergiven och du låter mig bestämma allt. Dock föredrar jag män yngre än 30 år, men kan tänka mig äldre män också, så länge du gör som jag säger. Säger jag att du ska slicka min mogna fitta, då gör du det utan krångel. Om jag säger till dig att du ska runka så gör du det, då lovar jag dig att jag blir kåt och pullar fittan och smeker mina kåta bröst. Det ska väl inte vara några problem, eller hur??!!

Kan tänka mig att träffa två killkompisar också, två som lyder mig är dubbel njutning ;-). Bara för att jag är en blond kåt kvinna så innebär det inte att jag är en bimbo, för det är faktiskt det sista jag är. Är en välutbildad kvinna med ett riktigt bra jobb. Bor ensam och trivs utmärkt med det och du kommer hem till mig, jag åker ingenstans. Nu får du sluta läsa och skriva till mig så vi kan träffas!

 

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Blond kåt kvinna”

  1. Hej
    Jag är en oerfaren kille på 22 år som skulle vilja bli upplärd och dominerad av en äldre kvinna. Verkar som att du skulle vara perfekt för mig. Om det låter intressant så hör gärna av dig. Finns i Gävle trakten.

    Svara

Lämna en kommentar