Vuxendejt

kåt tjej vill ha en vuxendejtUng, snygg, sexig, kåt tjej vill ha en vuxendejt, en dejt som är lite mer sofistikerad. Killarna i min ålder är så tramsiga, de är inte alls mogna och definitivt inte gentlemen. Jag har inga problem med att hitta en dejt, men jag vill ha lite kvalitet om man säger så. Visst, sex handlar det också om, men inte enbart sex, vi ska ha en vuxen konversation. Så därför tror jag att du är en äldre man i dina bästa år och du är riktigt snygg och fräsch. Jag förutsätter att du ser ung ut och inte alltför gubbig, men mogen. Det är nog en svår balansgång men jag tror det bästa är att man är sej själv, det funkar i längden. Om jag vill ha något stadigt förhållande? Hmmm, njaee, har faktiskt inte tänkt så långt, jag brukar ta dagen som den kommer, det som händer, det händer, typ.

Jag är 27 och du är nog över 30 iallafall, inte yngre än mej, det är viktigt. Den ultimata åldern säger mej att den är kring femtio. Då är du lagom mogen utan att vara en gubbe, tror du fattar vad jag menar. Om jag bryr mej om ifall du är gift eller inte? Njaee, det är ditt liv, ingen annan än du själv bestämmer vad du ska göra. Vill du bedra din fru så är det ditt val! Jag är singel och gillar att vara trogen när jag har en partner. Men som sagt, nu är jag singel och gör vad jag vill, med vem jag vill och när jag vill. Trivs rätt bra med det!

Ska vi gå ut och äta en god middag och lära känna varandra? Det är väl en bra början på vår vuxendejt? Hör av dej, pussar och kramen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Vuxendejt”

  1. Hej vilken snygg fin bild är intresserad av dig sen får ta det därifrån om ska gå vidare
    Jag 43 år vältränad man Personligtränare
    Hör av dig om du är intresserad må bäst puss o kram 🤗

    Svara

Lämna en kommentar

Kåt och sugen? Sexchatta live med kåta mogna kvinnor idag.